Tanden bleken

1)     Bleken in de tandartspraktijk.

Bleken met Philips zoom is een veilige snelle en effectieve manier van tanden bleken. Bij de behandeling wordt gebruik gemaakt van een krachtige Led-Lamp die het bleekproces versnelt. De behandeling neemt ongeveer 2 uur in beslag.

De voordelen van bleken met de lamp:

–         U ziet direct resultaat.

–         Het wordt op een veilige en professionele manier uitgevoerd door een tandheelkundig medewerker.

–         De behandeling duurt 2 uur. (Een thuisbehandeling duurt 5 tot 7 dagen)

Na de behandeling met de Led-lamp krijgt u ook een setje mee om thuis nog eventueel na te bleken en daarmee uw behaalde resultaat te onderhouden.

2)     De bleekbehandeling voor thuis.

Naast het bleken met de Led-Lamp is het ook mogelijk om thuis te bleken. Hierbij moeten er afdrukken gemaakt worden voor de bleeklepels. Deze worden op maat gemaakt voor de onder en bovenkaak. De lepels kunt u thuis vullen met de bleekgel en u dient deze twee maal daags 30 min in te houden. U bereikt het gewenste effect al in twee weken tijd.

De voordelen van thuis bleken:

–         Bepaal zelf op welk moment van de dag u uw tanden wilt bleken.

–         Eenvoudig in gebruik.

–         Bepaal zelf het eindresultaat.

–         Goedkoper.

Is tanden bleken veilig?

Ja, het tandenbleken met waterstofperoxide onder toezicht van een tandheelkundig medewerker is veilig voor de tanden en het tandvlees. Het percentage waterstofperoxide (6%) dat in de bleekgel zit is zodanig verlaagd dat dit niet schadelijk is voor de tanden.

Voor eventuele vragen kunt u terecht bij ons in de praktijk. In overleg met de tandarts is het mogelijk om in termijnen te betalen.

melkweggg